ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / Το όραμα μας

Το όραμα μας

Το όραμά μας είναι η μεταμόρφωση της πόλης μας με το ευαγγέλιο της χάρης του Θεού. Πρώτη επιδίωξή μας είναι να δούμε το ζωοποιό άγγιγμα του Θεού να μεταμορφώνει την ζωή συμπολιτών μας. Πόθος μας είναι να δούμε ανθρώπους αλλοτριωμένους και άδειους να αποκτούν μια αυθεντική και προσωπική σχέση με τον Δημιουργό τους. Το ευαγγέλιο της σωτηρίας του Χριστού να νοηματοδοτήσει και να ευωδιάσει το περπάτημά τους.

Παράλληλα, διάφορες δράσεις της εκκλησίας στοχεύουν να φέρουν στην κοινωνική ζωή της πόλης ομορφιά και αλληλεγγύη. Εργαζόμαστε για σχέσεις δικαιοσύνης, ελέους και αλληλοσεβασμού. Ασχολούμαστε με ομάδες απωθημένες στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής όπως πρόσφυγες, μετανάστες, ναρκομανείς, γυναίκες στα πλοκάμια της πορνείας κ.λ.π.

Τέλος, θέλουμε να προσφέρουμε μία εναλλακτική πρόταση για τον πολιτισμό. Μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων και πολιτιστικών θεσμών καλλιεργούμε μια κουλτούρα που βλέπει την ανθρώπινη δημιουργία ως καρπό και αντανάκλαση του Δημιουργού Θεού και για αυτό ως λατρευτική έκφραση.

Συνοπτικά, το όραμά μας είναι η μεταμόρωση της πόλης μας, πνευματικά, κοινωνικά και πολιτιστικά.

Διεύθυνση

Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

Αθήνα

Αμαλίας 50 Αθήνα 10558
ΧάρτηςΓλυφάδα

Λ. Βουλιαγμένης 44 Γλυφάδα
Χάρτης
Γραφείο Εκκλησίας
Τ. 210 32 31 079
f. 210 33 16 577
aeee@ath.forthnet.gr