Διακονίες / Αύξηση στην Χάρη / Μικρές ομάδες

Μικρές ομάδες

«Και ο Ιησούς απάντησε: Σας διαβεβαιώνω πως όποιος άφησε , για μένα ή για το ευαγγέλιο, σπίτι ή αδελφούς ή αδελφές ή μητέρα ή πατέρα ή γυναίκα ή παιδιά ή χωράφια, θα πάρει εκατό φορές περισσότερα στα χρόνια που ζούμε τώρα…αλλά και στο μελλοντικό κόσμο θα έχει την αιώνια ζωή»

Όταν ο Χριστος είπε αυτά τα λόγια αναφερόταν στην εκκλησία. Και αυτά τα λόγια του Ιησού, μας θυμίζουν ότι το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή μας είναι οι σχέσεις με τους άλλους. Είναι σημαντικό προνόμιο αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωση μας το να αναπτύξουμε ζεστές και αληθινές σχέσεις. Μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν τέτοιες σχέσεις είναι η λειτουργία Μικρών Ομάδων.

Οι ομάδες αυτές αποτελούνται από 5 – 10 άτομα που συναντιούνται μέσα στην εβδομάδα, σε σπίτια ατόμων που συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες. Στόχος των συγκεκριμένων ομάδων είναι να βοηθήσουν τα άτομα που συμμετέχουν, να γνωρίσουν το Θεό, να γευτούν την Παρουσία Του, να αναπτύξουν επικοινωνία μεταξύ τους και να βοηθηθούν ώστε να μπορούν να μιλήσουν για το έργο του Θεού και σε άλλους ανθρώπους. Αποτελούν μια ευκαιρία για πνευματική στήριξη, πρακτική αγάπη και υπηρεσία του ενός προς τον άλλο καθώς και προσφορά γνώσης σχετικά με τη χριστιανική πίστη, προσευχή, και συμμερισμό για το τι ο Θεός έχε κάνει στη ζωή του καθενός. Οι ομάδες αυτές καθοδηγούνται από έναν υπεύθυνο ομάδας ο οποίος έχει και συνεχή βοήθεια για τη λειτουργία των ομάδων.
Οι Μικρές Ομαδές αποτελούν ένα πυρήνα ευλογίας και στήριξης προς όλα τα μέλη των ομάδων.

Κατάλογος Μικρών Ομάδων (αυτής της περιόδου)

Τοποθεσία Απευθύνεται σε Ημέρα
Γλυφάδα άνδρες Δευτέρα
Νέος Βουτζάς άνδρες Παρασκευή
Νέα Σμύρνη κυρίες Τρίτη
Νέα Σμύρνη Γενική Πέμπτη
Κέντρο νεαρές γυναίκες Τρίτη
Νότια Προάστια Γενική Δευτέρα
Αγία Παρασκευή Γενική Τρίτη
Νότια Προάστια νεαρά ζευγάρια Πέμπτη
Χολαργός Γενική Τρίτη
Ηράκλειο νεαρά ζευγάρια
Χολαργός νέους άνδρες Πέμπτη

Διεύθυνση

Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

Αθήνα

Αμαλίας 50 Αθήνα 10558
ΧάρτηςΓλυφάδα

Λ. Βουλιαγμένης 44 Γλυφάδα
Χάρτης
Γραφείο Εκκλησίας
Τ. 210 32 31 079
f. 210 33 16 577
aeee@ath.forthnet.gr